Krijg grip op jouw gewoontes

De leefstijlcoach helpt jou met het veranderen van je leefstijl, het maken van de juiste gezondheidskeuzes en grip krijgen op je gewoontes. Dit gaat verder dan de zogenoemde 'foodswaps'. We gaan samen kijken naar jouw innerlijke motivatie en waarom dit doel of deze aanpassing zo belangrijk voor je is. Want iedereen weet dat je beter fruit kunt eten dan snoep, maar toch is het zo moeilijk om die verleidingen te weerstaan.

Pijnvrij bewegen als basis

Bewegen met pijn, dat vindt niemand leuk. Bij The Body Lab kijken we met een holistische visie en proberen we iedereen pijnvrij te krijgen; als eerste stap naar een vitalere leefstijl of om te zorgen dat het bewegen en sporten weer zo snel mogelijk kan worden opgepakt. We hebben verschillende interventies waaronder dry needling, littekentherapie, negatieve druktherapie en taping. Vaak worden ze als combinatie ingezet voor de snelste en beste resultaten.

Sporten & plezier!

Tijdens de trainingen bij The Body Lab proberen we naast het harde werken, de training vooral ook leuk te maken/houden! Bewegen, sporten of trainen moet volgens ons leuk zijn. zonder plezier zal je hier niet veel tijd en energie aan besteden en dat is zonde! Want dit is belangrijk voor een vitaal en gezond leven.


Neem contact op voor een gratis kennismaking