BGN Erkend

BGN staat voor Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Het is een landelijke organisatie die samen met haar leden zorgt voor regels en richtlijnen voor de aangesloten gewichtsconsulenten. Zo wordt er bijvoorbeeld toegezien op de kwaliteit, scholing en nascholing en de uitoefeningen van het vak door de aangesloten gewichtsconsulenten.

De BGN erkend gewichtsconsulent van The Body Lab zal zijn uiterste best doen om jou te helpen met het op de rails krijgen en houden van je gewoonten en gewenningen op het gebied van voeding. Maar bijvoorbeeld pillen, shakes, afslankthee en vele andere wondermiddeltjes zullen echter nooit onderdeel uitmaken van het afslankproces. Een BGN erkend gewichtsconsulent zal je dit ook nooit adviseren of verkopen. Ook op dit soort zaken ziet de BGN toe.

Enkel wetenschappelijk onderbouwd advies wordt er gegeven en mag er worden gegeven. Het gaat dus om controle over jouw eigen leefstijl en gewicht op basis van feiten, niet op basis van fabels.

Tevens worden enkel consulten van BGN erkend gewichtsconsulenten vergoedt door de zorgverzekeraar. Dit is echter wel afhankelijk van jouw verzekeraar en polis. Kijk ook op de pagina Vergoeding en Declaraties.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close