Wie zijn wij?

The Body Lab is een praktijk voor fysiotherapie en (personal) trainingsstudio in één. Een uitstekende combinatie omdat wij van The Body Lab denken dat beweging en oefening de sleutel is tot een snel herstel. Ook zal het sporten en bewegen een preventieve werking hebben en klachten en blessures in de toekomst voorkomen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Het behandelplan of trainingsschema wordt dan ook altijd afgestemd op uw specifieke wensen, behoeften en lichamelijke conditie. Of dit nu pijnvrij bewegen, een aantal kilo’s afvallen of het verbeteren van de conditie is.

Onze fysiotherapeut en tevens personal trainer is een jonge en gedreven professional met passie voor haar vak. Zij staat achter de diensten en behandelingen die worden aangeboden en zet zich altijd volledig in om de gezamenlijke doelen te behalen. Samenwerking, vertrouwen en openheid zijn hierin belangrijk.

Heeft u nog vragen over fysiotherapie of personal training bij The Body Lab of over de medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch, per mail of via WhatsApp.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close